6 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ 6 ΛΟΓΟΥΣ

6 ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ 6 ΛΟΓΟΥΣ

27 Μαΐου 2023 2024-02-15 18:49
6 Κλειδιά για 6 λόγους που θα δείτε παρακάτω και πολλούς περισσότερους που θα ανακαλύψετε κατά τη διαμονή σας.

Το σημείο

Εκεί που οι πρόποδες του Πηλίου συναντούν τα πρασινογάλαζα νερά του Παγασητικού, βρίσκονται τα 6 Κλειδιά. Η καθεμία από τις Σουίτες φιλοξενίας μας απέχει μόλις 6 βήματα από τη θάλασσα.

Άνεση & Αισθητική

Υπέρδιπλα κρεβάτια και λευκά είδη Coco-Mat, φυσικά υλικά και πίνακες φιλοτεχνημένοι από την εικαστικό Ράνια Καπελιάρη, σε συνδυασμό με τη διαχρονική country-chic αύρα που αποπνέει κάθε μας Σουίτα, εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή σας και τη διακριτική πολυτέλεια που αναζητάτε.

Φιλοξενία

Φιλοξενία: μια αρχαία ελληνική λέξη (“φιλώ” = αγαπώ + ξένος) και μία αρχαία ελληνική παράδοση. Για εσάς που επιλέξατε τα 6 Κλειδιά για να ηρεμήσετε ψυχή και σώμα, η φιλοξενία που προσφέρουμε αποτελεί ευθύνη, καθήκον και τιμή μας. Ανεξάρτητα από τη διάρκεια της διαμονής σας, φροντίζουμε, πάντα με χαμόγελο, να αξίζει η κάθε της στιγμή.

Χαλάρωση

Η φιλοσοφία των 6 Κλειδιών είναι φτιαγμένη και βγαλμένη από τη θάλασσα. Μόλις 6 βήματα από τα δωμάτια, ο παφλασμός των κυμάτων και η αύρα της θάλασσας είναι ένα από τα πιο σημαντικά μας Κλειδιά.

Service

Για εμάς στα Έξι Κλειδιά, δεν είστε ποτέ ένας πελάτης. Είστε πάντοτε ένας φιλοξενούμενος τον οποίο υποδεχόμαστε ακριβώς όπως θα υποδεχόμασταν έναν φίλο στο σπίτι μας. Το service μας είναι ειλικρινές και ασυμβίβαστο και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση δεδομένη από την πρώτη στιγμή.

Γαστρονομία

Το εστιατόριο των Έξι Κλειδιών απογειώνει γευστικά την ελληνική κουζίνα και, έχοντας ήδη 9 βραβεία, της δίνει μία νέα οπτική. Απλές και μεστές γεύσεις που προκύπτουν μέσα από τον συνδυασμό πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας και πιάτα εμπνευσμένα από παραδοσιακές συνταγές σάς προσκαλούν να αφεθείτε στη μεσογειακή χάρη της ελληνικής κουζίνας.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens